Η αγάπη για τη φύση και τη θάλασσα ήταν αυτό που οδήγησε κάποιους φίλους να δημιουργησουν το La Roca. Ένα χώρο εναρμονισμενο στο φυσικό περιβάλλον που αντανακλά αυτό που πραγματικά αγαπούν. Όταν πρωτοξεκινησαν κανείς δε φανταζόταν την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, το La Roca έγινε προορισμός στην υπέροχη και αναξιοποίητη μέχρι τότε παραλία των Αμμολόφων και έδωσε μεγάλη χαρά στους φίλους δημιουργούς του που καθημερινά είναι εκεί να σας υποδεχτούν σ” ένα φιλόξενο πανέμορφο περιβάλλον!


Ποιοι ειμαστε και τι προσφερουμε

Ηιppocampus X-treme Sports Centre βρίσκεται στην υπέροχη παράλια Αμμολόφων στη Νέα Πέραμο, μόλις 15 λεπτά από την πόλη της Καβάλας. Ειδικοί στις Xtreme δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνουν Θαλάσσιο Σκι, Wakeboard, Κανό, Καγιάκ, Θαλάσσια Ποδήλατα αλλά και Φουσκωτά ελκούμενα παιχνίδια για κάθε ηλικία! Ένα δυνατό σκάφος Mastercraft X5 Wakeboard edition με πανίσχυρο κινητήρα Mercruiser V-8 310 αλόγων θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Αν η ταχύτητα δε σας ελκύει μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα με Κανό, Καγιάκ ή Θαλάσσιο Ποδήλατο.
Είτε έχετε εμπειρία είτε όχι, είτε είστε κορυφαίοι αθλητές είτε αρχάριοι θα σας κάνουμε να αισθανθείτε άνετα και θα ικανοποιήσουμε όλες τις απαιτήσεις σας που αφορούν τα Θαλάσσια Σπορ. Συνεργαζόμαστε με Πιστοποιημένο Κέντρο Καταδύσεων όπως επίσης και με Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Χειριστών Ταχυπλόων.